När julgransglittret är nerplockat, tomtarna har gått i ide och nyårsbubblet är uppdrucket blickar vi framåt. Nytt år innebär nya möjligheter och inte minst nya smaker. Dags att prova något nytt! Och om 2020 är det nya 2019 så är grönt är det nya svarta. För oavsett om du väljer vegetariskt av miljöskäl, hälsoskäl, etiska eller religiösa skäl så kan vi lova dig en sak – vår gröna meny är en smaksensation.
Så nu lämnar vi julskinkor, prinskorvar och inlagd sill bakom oss och välkomnar en rad nya och nygamla vegetariska rätter till Pinchos. Vi säger hej igen till våra vitlöksstekta champinjoner. En helt vegansk rätt och ett kärt återseende som du kanske redan har provat, annars är det hög tid att göra det nu. Och hello there vegansk softbun. Den nuvarande veganska burgaren ersätts med en ny variant som serveras i en smaskig softbun. Även den här rätten är helt vegansk. Fler gröna favoriter hittar du på menyn i Pinchosappen.
Medan du väntar på maten kan du njuta av Berry Booster, en fruktig cocktail med smak av jordgubbar och hallon. Eller sippa på en Solsidan som ger försmak av sommaren med persika, mango och passionsfrukt. Avsluta kvällen med klassikern marängsviss som från och med nu finns på efterrättsmenyn. Och stay tuned, den kommer dyka upp i en rad smaskiga skepnader framöver.
Välkommen!